Nya priser för LEAF igen!

Nya Nissan LEAF prissänks Nya Nissan LEAF prissänks

Det var inte länge sedan Nissan meddelande att de sänker priset på Nissan LEAF till 342 990:- före avdragen supermiljöbilspremie. Strategin handlade med all sannolikhet delvis om att bli av med så många bilar av 2012 års modell som möjligt. För nu kommer årsmodell 2013 med ytterligare en prissänkning.


Nya LEAF kommer levereras i tre nya modeller, eller utföranden. De har fått namnen Visia, Acenta och Tekna och innehåller således olika utrustningsnivåer. Priserna före supermiljöbilspremie (-40 000 kr) blir enligt information från Gröna Bilister:

  • Visia 314 890:-
  • Acenta 340 990:-
  • Tekna 360 090:-

Dessutom kan ytterligare ett avdrag ske genom att man som tillval kan leasa batterierna precis som hos Renault. Priset sänks då med 60 000 kronor och istället får man en månadskostnad på 829:- per månad.

 

Detta innebär att man efter alla avdrag i bästa fall nu kan få en Nissan LEAF för endast

214 890:- + 890:-/månad.


Vi inväntar fortfarande officiell information från Nissan enligt ovanstående.

Etiketter: leaf pris nissan

Kommentera gärna:

Laddaelbilen.se ansvarar ej för innehållet i kommentarerna. Genom att kommentera innehållet godkänner ni också våra allmänna villkor om användaruppförande enligt §5.Ej relaterade inlägg kommer att plockas bort.

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln