Tesla låter CNN köra samma sträcka som NY Times

Tesla Model S

Det var mycket intressanta diskussioner som har förts mellan Tesla och reportern John Broder den senaste veckan. Men vem skulle man tro på, Tesla eller Broder? Till slut bestämde sig en reporter på CNN att lägga sig i dispyten och bad Tesla om att få provköra exakt samma sträcka. Så hur gick det?


Sträckan i fråga handlar om att köra från Washington DC upp till New England längs med USAs nordöstkust och enbart utnyttja Teslas solcellssuperladdare som laddar Teslas gigantiska batteri på 1 timme.


CNNMoney's Peter Valdes-Dapena utmanade NY Times John Broder på denna resa för att se vem som låg närmast sanningen, Tesla eller Broder. Det stod snart klart att Valdes-Dapena klarade av sträckan med god marginal och Tesla vann ytterligare en poäng i denna fajt.

 

Läs om CNNs resa här:


http://money.cnn.com/2013/02/15/autos/tesla-model-s/index.html

 

UPPDATERAD 2013-02-17

 

7 stycken ägare av Model S samlas i helgen till att utföra exakta samma resa och visa att den går utmärkt att göra. Resan kan följas på twitter taggen #teslaroadtrip.

Etiketter: tesla räckvidd usa

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln