Tesla får gratis reklamfilm åt Model S

Tesla Model S

Det är inte ofta ett företag bygger en produkt som skapar så mycket "hype" att folk tappar allt sunt förnuft. Apple är ett sådant företag som lyckades skapa mobiler som förändrade en hel marknad. Tesla Motors är ett annat som är på väg att göra samma sak, fast med bilen.

 

Igår dök det upp en reklamfilm för Model S, på You tube, men filmen var inte gjord av Tesla motors, utan av en hängiven beundrare av bilarna. Inget vore väl kanske särskilt märkligt med detta om det inte var för att Tesla Motors eller någon annan varken beställde eller betalade för att få filmen gjord.

 

Att det sedan kan rankas som kanske en av de bästa bilreklamfilmerna någonsin, gör inte saken sämre.

 

Vad tycker ni?

EDIT 2013-02-12:

 

...och varför nåja sig med att EN kund gör en gratis reklamfilm när fler har gåvan. Här kommer en till...

Etiketter: tesla model s bilreklam

Kommentera gärna:

  • Mr. Herdrik Siegler • 27 juni 2018 21:41:01
    Letar du efter ett ansedd företag som ger ut Business and Personal lån med låg ränta på bara 2%, då är du på rätt ställe, prova och du kommer inte bli besviken av oss, kontakta oss via herdriksieg @ gmail .com för mer information. Tack. Herr Herdrik Siegler

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln