Tesla Model X får ny interiör - & backspeglar

Tesla Model X

På Detroit Auto Show 2013 visar Tesla upp ett nytt interiörskoncept för sin SUV - Model X. Den första prototypen av Model X hade en något mer nedtonad interiör, nu visar Tesla upp en skarp svart/vit interiör som de kallar för "interior exploration". Den enorma "touch-displayen" finns naturligtvis kvar.

 

Interiören ger en mersmak av vad vi kan förvänta oss av den produktionsfärdiga Model X.

 

Den största skillnaden för den uppmärksamme visar att Model X har fått tillbaka sina backspeglar på sidorna. Den första prototypen saknade dessa och hade istället mycket små kameror som visade bakåt på små lcd skärmar. Tanken var att minimera luftmotståndet.

 

Med all sannolikhet har denna innovation tyvärr stött på en hel del motstånd och de vanliga backspeglarna har kommit tillbaka.

Etiketter: tesla model x

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln