Gott nytt elbilsår 2013

Gott nytt elbilsår

Laddaelbilen.se startade upp 1 januari 2012 då vi ansåg att det behövdes en svensk webbportal för elbilar. När vi nu sammanfattar det första året ser vi att det var helt rätt tänkt. Antalet unika besökare på månadsbasis har femfaldigats och vi har haft totalt nästan 17 000 sidvisningar under året som har gått. Detta ska ställas i paritet mot att vi inte har gjort någon som helst officiell reklam för webbsidan och 60% av trafiken har genererats av söktrafik.

 

Vi skulle naturligtvis kunna dela med oss av ännu mer statistik, t ex vilka bilmodeller eller artiklar som folk har läst mest om, men för stunden behåller vi den informationen för oss själva. Det vi tycker är viktigt är att sidan har blivit väl använd och att nya besökare hittar hit, likväl som att gamla kommer tillbaka.

 

Under 2013 kommer vi sikta något högre och försöka få till lite nyheter och hålla sidan ännu mer levande. Vi börjar med en ny färgskala och ett lite fräschare intryck. Vi kommer också skriva in flertalet nya elbilsmodeller allt eftersom de kommer lanseras under 2013.

 

Har ni som besökare idéer om vad laddaelbilen.se bör innehålla, sänd dem gärna till info@laddaelbilen.se

 

Tillsvidare önskar laddaelbilen.se er en god fortsättning och ett gott nytt elbilsår 2013.

Etiketter: laddaelbilen.se

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln