Ny statistikdatabas om elbilar - ELIS

Det har skrivits många motstridiga uppgifter kring elbilens utbredning och användande. Med elbilar menar jag alla bilar som laddas med en kabel. Där räknas såklart även laddhybrider och lastbilar in. Hur ska man agera och reagera kring elbilens utveckling om vi inte har korrekt fakta att förlita oss på?

 

Företaget Easycharge har äntligen skakat fram rätt underlag och siffror till hur många elbilar som finns i Sverige idag, vilka de är och var de finns, samt deras tekniska specifikationer angående laddning och standarder. De tycker att informationen är oerhört viktig i många avseenden och kommer därför att leverera basfakta (bestånd och fördelning) från ELIS gratis på sin hemsida.

 

ELIS finns att hämta på http://www.easycharge.se/tjänster/statistik-elis-11315525

Etiketter: antal elbilar elis

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

Senaste nyheter

Etikettmoln